Abby

 

Dit is alles waarvoor Abby ingeschakeld kan worden.

Zou jij graag iets doen met deze kleine spruit?

Twijfel dan niet langer en neem gerust contact met ons op.

Deze knappe meid vind het geweldig om op de foto te staan, ze is een echt model. 

Wil jij met Abby op de foto voor welke gelegenheid dan ook? BV: communie, verjaardag, feestje noem het maar op.

Abby kan met een leren halster wat er chic uitziet, met een kleurrijk touwhalster en eventueel met een fotohalster. Deze kan weg gewerkt worden zodat het lijkt of ze los staat.  Maar ze kan ook gewoon los staan in de meeste gevallen.

Abby kan ook reclame voor je maken, ze kan spullen voor je tonen : halsters, beenbescherming, hoofdstel, zadel, dekentjes enz... Ze heeft heel veel geduld om netjes op de foto te staan.Bezoekjes bij ouderen

Ouderen in een woonzorgcentrum hebben vaak hun huisdieren moeten achterlaten. Meestal kunnen zij wel genieten als ze een bezoekje krijgen van een gezelschapsdier, zelfs als dat een pony is. Onze Abby laat zich ook dan van haar beste kant zien, gaat knuffels uitdelen, doet kunstjes voor hun, of gaat met hun mee op een wandeling. Ouderen die zelf paarden/pony's gehad hebben, kunnen daar dan honderduit over praten. Maar niet alleen bij paardenmensen is ze een gespreksonderwerp. 

En er mogen natuurlijk volop foto's genomen worden als aandenken en om aan de kleinkinderen te tonen.


Bezoekjes bij kinderen met een beperking

Ook bij kinderen met een beperking kan onze Abby op bezoek gaan. Thuis of in de instelling waar ze eventueel verblijven. Bij bezoek aan instellingen is ze het liefst buiten, in de tuin, op het terras...

Ze is graag bij kinderen en laat zich goed knuffelen, leiden, of wil wel kunstjes voor je doen in ruil voor een snoepje. Ze kan ook wandelen naast een rolstoel, als je haar zelf graag mee wil nemen op een korte wandeling. (onder begeleiding)

Natuurlijk mag je ook met haar op foto als je dat wil, zo heb je achteraf nog een leuk aandenken.


Ponyritjes

Heb je een opendeurdag of wil je bv ter gelegenheid van dierendag ponyritjes aanbieden ? 

Ook dan staat Abby voor je klaar. Ze kan dan korte ritjes maken met kleine kinderen op haar rug. Uiteraard mogen de ouders hiervan ook foto's nemen, altijd leuk !

En gewoon knuffelen kan natuurlijk ook.


Begeleide wandelingen aan de hand

Dit kan zowel voor jonge kinderen als voor volwassenen met of zonder beperking.

Jonge kinderen kunnen op haar rug een mooie wandeling maken. Dit is altijd onder begeleiding van iemand van ons team. Ouders mogen mee op wandeling. Ook iets meer avontuurlijke wandelingen zijn mogelijk, met enkele kleine hindernisjes : bergop, over hindernisjes stappen, bergaf enz...

Luidruchtige kinderen, drukke kinderen, angstige kinderen, daarmee heeft Abby geen problemen.

Volwassenen die graag met een pony gaan wandelen aan de hand, komen ook in aanmerking. Ook dan gaat er iemand van ons team mee, bv met een andere pony als begeleiding. Wandelen met een pony kan zeer ontspannend en rustgevend zijn.


Bezoekjes aan school

Zijn jullie toevallig over dieren aan het leren en vinden jullie het leuk om bezoek te krijgen van een pony ? Dan kan je een aanvraagje doen, wel met toestemming van je leerkracht en de directie ;-) 

Erg leuk voor de kleuterklasjes of de lagere school, vooral dan voor de eerste leerjaren.

Je krijgt wat uitleg, aangepast aan de leeftijd. Je leert iets bij en je mag zelf ook één en ander doen.

Abby is gewoon leuk lesmateriaal !  :-p


Zwerfvuil oprapen

Op onze wandelingen kwamen we geregeld zwerfvuil tegen, dat ziet er natuurlijk niet netjes uit. Dus trekken we er nu regelmatig op uit om zwerfvuil op te rapen mét Abby. Zo draagt ze ook haar steentje bij. Onderweg maken we graag even een praatje als iemand daar behoefte aan heeft. En als we kinderen tegenkomen, is Abby vaak even "troeteldier". De kindjes mogen natuurlijk ook helpen rapen als we in de buurt zijn, en de draagtassen van onze  Abby helpen vullen. Zo leren ze al snel dat afval niet hoort rond te slingeren, en met een pony als helper ben je natuurlijk extra gemotiveerd !